Какво представлява здравната застраховка?

Здравната застраховка е доброволна здравна защита, която покрива разходите ни за болничен престой, раждане, хирургическа намеса, лекарствени средства и други медицински услуги, според пакета, който сме избрали. Тя е задължителна част от нашето финансово планиране, имайки предвид, постоянно нарастващите цени на здравеопазването в нашата страна. В случаи на спешна медицинска помощ хората в крайна сметка харчат спестяванията си, което със сигурност оказва влияние върху тяхното бъдеще. Здравната застраховка ще осигури необходимите финансови средства при спешни медицински случаи. Човек никога не планира, кога да се разболее, но винаги може да бъде подготвен във финансов аспект. Един от начините да бъде подготвен финансово, е чрез сключване на здравна застраховка.

Какво покрива здравната застраховка?

Здравната застраховка покрива напълно или частично разходите направени в следствие на заболяване и/или злополука. Застрахователните компании предлагат различни пакети с покрития, според нуждите на потребителите. Свържете се с мен, за да установим, кой здравен пакет ще покрива най-добре Вашите нужди.

Здравна застраховка за критични заболявания

Няма значение, какви възможности имаме и колко пари спестяваме, ние задължително се нуждаем от здравна застраховка за критични заболявания. Ежедневните призиви за помощ в социалните медии ни доказва това. Много често хората се нудаят от непосилни суми за лечение на тежки заболявания. Именно тази застраховка ще ни осигури, както нужните средства, така и най-добрите специалисти и болнични заведения по света. Няма значение нашето финансово положение. Сключването на тази застраховка ще ни предостави възможност за 5 звездно лечение.

Присъствието на 2 000 000 евро в нашия портфейл ще ни накарат да се чувстваме по-спокойни при спешен случай и няма да се налага да си продаваме апартамента, за да се лекуваме.

Вземете безплатна оферта за вашата здравна застраховка от тук!